Stil krav

Vær omhyggelig når du vælger, hvor du skal tage mc kørekort. Der er muligvis køreskoler, der er billigere end mig, når du ringer for at høre prisen. Men hvad indebærer det billige tilbud ofte? Den pris du får af mig, er alt inkl.

Fra starten af, skal køreteknik indøves, altså allerede fra manøvrebane, og repeteres i de første køretimer. Det er vigtigt at køreteknik bliver en refleks, så derfor er de elever der lærer det allerede fra manøvrebanen meget bedre stillet, end dem, hvor køreskoler først præsenterer eleverne for køreteknik sidst i forløbet – på køreteknisk anlæg.
Jeg sidder selvfølgelig også bagpå den mc du kører – både på manøvrebane og på køreteknisk anlæg. Det er vigtigt du har været “udsat” for det, før du kører med en bagpå i trafikken,

Jeg kører ofte selv motorcykel i undervisningen, og jeg stiller ikke krav med at der er prisændringer hvis I ikke er 3 motorcykler på hver køretime, som jeg kan se andre køreskoler har. Jeg sammensætter elever der kører sammen efter deres evner.

Fordelen ved at jeg – som underviser, selv kører mc i undervisningen gør, at jeg har muligheden for at trække ind foran, for “vise dig hvordan” hvis der er noget du er i tvivl om. Selve kørslen bliver også mere realistisk, da det er betydeligt nemmere for mig at følge med motorcykelelever, når jeg selv køre mc. Jeres undervisning bliver ikke alt for langsom, med mange stop, og I bliver ikke undervist af en kørelærer der befinder sig så langt bagud (i en bil) at han ikke kan se, om jeres brug af bremser er korrekt. Når jeg kører mc efter jer, kan jeg også kontrollere om I holder korrekt om styret, om I sætter det rigtige ben ned, og om I bruger jeres køreteknik korrekt under kørsel på vejen.

  • Ønsker du at have teori sammen med bilelever der tager kørekort, eller ønsker du at være på et rent mc teorihold?
  • Ønsker du at have muligheden for at vælge mellem flere køreskolemotorcykler, for at prøve hvilken mc du bedst kan lide at køre på?
  • Ønsker du en undervisning der er planlagt fra starten af?
  • Ønsker du, at du i køretimerne kører med den samme kørelærer, så du, og han, ved hvor langt du er kommet?
  • Ønsker en køreskole der stiller jakke, hjelm, rygbeskytter, støvler, mc bukser og handsker til din rådighed?
  • Ønsker du en erfaren kørelærer med 25 års erfaring på 2 hjul?

Det at jeg selv har haft over 40 motorcykler gør også at jeg måske kan råde dig lidt, hvis du er ved at købe motorcykel.