Kørekort til bil – Tarup Køreskole

Kørekort til bil

Køreskolen starter bilhold igen i oktober 2023

Det er muligt at erhverve kørekort til bil ved MC Køreskolen. Det er den del af køreskolen der hedder Tarup Køreskole.

Tarup Køreskole starter hold til bil elever i oktober og starter hold vinteren igennem indtil februar/marts.

Holdstart.
Undervisning til bil ved køreskolen foregår i små hold – max. 6-9 elever og tempoet, altså hvor hurtigt forløbet gennemføres afhænger af holdet. Men udgangspunktet er, at det kan gennemføres på under 2 måneder. Du kan se næste holdstart på facebook, eller sende mig en sms.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Det er muligt at tilmelde sig på sms (21728080), eller på mail (mckoereskolen@gmail.com), men du er altid velkommen til at kigge forbi hvis du har spørgsmål. Det er også muligt at gå ind på min facebookside og spørge der.

Hvad koster det?
Kørekort til bil koster 12.900 kr. Det er inkl. de lovpligtige timer, og den time køreprøven varer, samt selvfølgelig teori, manøvrebane og køreteknisk anlæg.

Oven i dette kommer en lægeerklæring, et førstehjælpskursus og et gebyr til politi på 1000 kr. Lægger du disse ting sammen har du den samlede pris på kørekortet.

Hvor?
Teori foregår på Rugårdsvej 163, hvorfra de fleste køretimer også starter (medmindre andet er aftalt) Transport til Manøvrebane og køreteknisk kursus er muligt, såfremt det er et kursus der er afholdt af mig.

Mit mål er at gennemføre uddannelsen på så få timer som muligt, alt efter den enkeltes forudsætninger.