Velkommen

Kørekort til bil:

Hvis du leder efter information vedrørende kørekort til bil, kan du kigge under afsnittet kørekort til bil. Her finder du Tarup Køreskole eller på facebook under Tarup Køreskole.

Kørekort til motorcykel:

Vær opmærksom på de nye regler der træder i kraft til januar. Derefter vil det kun blive muligt at køre 125 ccm mc, de første 2 år, hvis du er 18-19 år gammel. Se mere på min facebookside.

De nye regler rammer tilsyneladende også dem der i forvejen har lille kørekort, men som ikke har haft det i 2 år før den 18 januar 2013.

 

At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed. Netop derfor er det vigtigt at vælge den rigtige køreskole, der opfylder kravene til et godt uddannelsessted. Det kan være svært at vælge en køreskole i Odense, men mit råd er at aftale et møde – uforpligtende, med en køreskole i din by, eller en køreskoler der bliver anbefalet, og tage den derfra. Du er altid velkommen til at møde op ved min køreskole, og spørge ind til hvordan undervisningen foregår. Jeg mener selvfølgelig at min køreskole er den bedste køreskole i Odense…. eller i det hele taget.

 

Jeg følger færdselsstyrelsens undervisningsplan, som er udarbejdet på en pædagogisk forsvarlig måde. Mennesker er ikke ens ”heldigvis”! Derfor er det vigtigt at undervisningen er individuel.

 

 

 

Du får de timer og den undervisning som lige netop du har brug for, dog minimum det lovpligtige lektionstal. Ønsker du at snyde med reglerne, og omgå lovens minimumskrav, er det ikke nødvendigt for dig at læse videre. Jeg kan ikke se hvorfor både du og jeg skulle risikere en dom for dokumentfalsk, bare for at du kan spare 1000 kr. Og hvorfor ikke betale de sidste penge for at køre ved en kørelærer der har forstand på det han underviser dig i, og som rent faktisk kan lære dig noget.

 

MC Køreskolen giver dig ikke blot kørekort, men lærer dig at køre MC

 

Jeg ser frem til den dag, da politiet endelig viser de enkelte køreskolers dumpeprocenter. Det ville være det eneste rimelige som forbruger at kunne undersøge den enkelte køreskoles resultater. Dette er endnu ikke tilfældet, så du må nøjes med mine egne tal.

- Min beståelsesprocent praktiske prøver kat. A (mc) 2004 var 95 %. I 2005 var jeg måske ikke helt så grundig, i hvert fald faldt min beståelsesprocent til 93 %

- Teoretiske gennemsnit har jeg ikke beregnet, men jeg ved at min beståelsesprocent på intet tidspunkt ligger under 90 % – Dette gælder såvel bil som mc.

Grunden til at jeg ikke har regnet min beståelses procent ud de sidste par år, er at politiet i lang tid har lovet at offentliggøre procenterne, og så er der jo ingen grund til at selv regne det ud. Nogle år har (også) været præget af lange ventetider på køreprøver. Dette kan desværre resultere i højere dumpeprocenter, da køreskolerne ikke ønsker at kræve at eleverne betaler for 2 køretimer ekstra i hver uge af de 5 uger de skal vente – Dette kan medføre mindre rutine og mere ”eksamensskræk” på selve dagen. Desuden kan det have den effekt at der pludselig er en prøve mulig i morgen – og hvis alternativet er 5 ugers ventetid, ønsker de fleste at tage chancen, især hvis de har en motorcykel stående og vente.

 

Advarsel: Motorcykler kan være stærkt vanedannende. Overdreven interesse for motorcykler kan belaste din omgangskreds.