Profil

Mit navn er Thomas Gall. Jeg kører selv MC og har været aktiv i det fynske mc miljø og har været det i mange år. Ønsker du info om kørekort til bil i Odense skal du gå til siden der her Tarup Køreskole.

Du finder køreskolen på Rugårdsvej 163 i Tarup, Odense N.V., overfor Krogh Blomster, i samme bygning som Piercer.dk.

Jeg startede MC Køreskolen i 1999, da jeg synes at mange af de køreskoler der giver MC kørekort, gør det til noget sekundært. Ligeledes er jeg forbavset over at mange motorcykelkørelærere ikke kører motorcykel selv. At lære at køre motorcykel er, i mine øjne, ikke det samme som f.eks. at lære at køre bil eller lastbil. Jeg kører mc i undervisningen, da det giver den mest realistiske kørsel (Det kan være generende at skulle vente på en kørelærer i bil… en mc smutter nemmere gennem trafikken). Jeg kører oftest med 2 elever foran, da jeg betragter det som dårlig undervisning at køre med 3 elever foran. Jeg har arbejdet med køreskole i Odense siden 1997.

 

 

Ved mc kørsel, drejer det sig meget mere om teknik, og de teknikker tror jeg kun en kørelærer behersker hvis han selv kører mc.

Motorcykelkørekort er noget man tager af lyst og interesse. Andre kørekort tager man fordi man har brug for det. Derfor er det også i mine øjne sjovere at undervise motorcykelelever.

Motorcykelelever er meget mere oplagte til at lære noget om motorcyklens funktioner og eksempelvis vedligeholdelse, derfor ønsker de fleste motorcykel elever heller ikke at deltage i teori på et bilhold, det er i øvrigt også ulovligt at undervise bilelever og motorcykelelever sammen.

Lærer man at køre motorcykel rigtigt, kan det give adgang til en helt ny verden af oplevelser.

Det hænder selvfølgelig at jeg får elever der godt kan køre mc. Det gør bare grundlaget for at lære køreteknik endnu bedre, så hvis du kan køre mc, er det måske en idé at finde en køreskole der virkeligt kan lære dig noget, så du får noget for pengene, i stedet for at vælge den allerbilligste løsning, hvor du måske har mere mc erfaring end kørelæreren!

 

Jeg underviser hovedsageligt motorcykelelever. Det er muligt at få bilkørekort ved mig, men det er primært i vinter og efterår jeg tager bilelever ind. Da der udelukkende er mc elever på holdet, møder I også andre der har den samme interesse, og som muligvis er på vej til at købe motorcykel, inden for nærmeste fremtid. Det gør at man kan sammenligne erfaringer vedrørende køb af motorcykler, og eventuelt kan få nogle tip.

Teori og kørsel skal selvfølgelig stadig følge hinanden.

 

Jeg har forskellige motorcykler til stort motorcykelkørekort, da jeg er af den opfattelse, at de fleste der kommer til mig for at erhverve motorcykelkørekort, ikke er sikker på, hvad type MC de ønsker at køre. På denne måde har de prøvet forskellige modeller, når de er klar til at købe MC.

 

Jeg arbejder ikke sammen med andre motorcykelkørelærere, så du er sikker på at det er den samme kørelærer der underviser dig i kørsel hver gang. Jeg har dog samarbejde med enkelte andre seriøse kørelærere, der har køreskole i Odense, så vi kan hjælpe hinanden. Jeg underviser blandt andet på køreteknisk anlæg for andre kørelærere der har køreskole på Fyn.

 

Jeg har haft den glæde, at få lov til at prøvekøre mange forskellige modeller, og kan derved også udtale mig om dem. Jeg er upartisk overfor mærkerne – Jeg kan se fordele og ulemper i en Jawa, såvel som en Harley Davidson.

 

Du kan også finde mig på Facebook, og stille spørgsmål, eller hente flere informationer (under informationer på profilen). MC Køreskolen Odense